اداره کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)
1399/10/09
اولین جلسه شورای تعامل دانشجو و دانشگاه

در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد:

اولین جلسه شورای تعامل دانشجو و دانشگاه

مطالبه گری دانشجویان اگر با مطالعه و اطلاعات دقیق و درست همراه باشد قطعا زمینه ساز تلاش بیشتر مسئولان برای حل مشکلات خواهد بود.    مقام معظم رهبری

اولین جلسه شورای تعامل دانشجو و دانشگاه باستناد آیین نامه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نمایندگان منتخب دانشجویان ، اساتید و مسئولان حوزه معاونت دانشجویی - فرهنگی برگزار شد.

سعید شریفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: این شورا اولین شورای صنفی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است که به منظور اعتلا و تقویت زمینه های مشارکت، همفکری و همکاری دانشجویان و اساتید در محورهای صنفی، رفاهی، خدمات آموزشی، ترویج قانون گرایی و مسئولیت پذیری به صورت آزمایشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خورسگان) تشکیل شده است.

وی ضمن تبیین آیین نامه صادره و اهداف و شیوه اجرایی این شورا اظهار کرد: امید داریم که با همفکری و تعامل دوسویه با دانشجویان، منشا ارتقاء خدمات مورد نیاز دانشجویان فراهم شده و در مسیر رفع نیازهای دانشجویی گام های موثرتری برداشته شود.

در این شورا مقرر گردید یک نفر از دانشجویان عضو به عنوان دبیر دانشجویی شورا توسط دانشجویان انتخاب شده و اقدامات لازم توسط مشارکت سایر دانشجویان دانشگاه توسط دبیر دانشجویی شورا انجام گردد.

همچنین پیگیری و انجام امور مربوط به کرسی های آزاد اندیشی با رعایت ضوابط مورد انتظار توسط دانشجویان به منظور ایجاد هرچه بیشتر ارتباط دو سویه و کسب نظرات آنان از دیگر مصوبات این شورا بود.

تعداد بازدید:
97
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.